mgr Natalia Gut

Dietetyka

Absolwentka kierunków Bioinżynieria Produkcji Żywności oraz Technologia Żywności i Żywienie Człowieka na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie. Doświadczenie zawodowe zdobywała jako dietetyk, specjalistka ds. dokumentacji HACCP, technolog, kontroler i specjalista ds. jakości w spółkach branży gastronomicznej i cukierniczej. Ukończyła kurs audytora wewnętrznego systemu ISO 9001:2015.

Zobacz innych wykładowców

mgr Paweł Szewczyk

prof. dr hab. Monika Bronkowska

Profesor nauk rolniczych w dyscyplinie Technologia żywności i żywienia. Przewodnicząca wrocławskiego oddziału Polskiego Towarzystwa Dietetyki.

Monika Michalak

Dietetyczka kliniczna, psychodietetyczka i trenerka personalna.

dr hab. Barbara Krzysztofik

Doktor habilitowany nauk rolniczych. Specjalistka w zakresie agrotechniki, przechowalnictwa i suszarnictwa oraz bezpieczeństwa i jakości żywności.

dr Adam Adamek

dr Monika Beszczyńska-Padło

dr Anna Broniecka

dr Ewa Chojnowska

dr Anna Fabisiak

dr Małgorzata Jamka

dr Marta Lewandowicz-Umyszkiewicz

dr Patrycja Maniukiewicz-Caban

dr Agnieszka Przyszlak

dr Dagmara Woźniak

mgr inż. Mariola Chicewicz-Natanek

mgr inż. Joanna Markowska

mgr inż. Marta Wójtowicz

mgr Joanna Dudek

mgr Katarzyna Gładyś

mgr Ewelina Klepczyńska

mgr Justyna Mizera

mgr Anna Rychter

mgr Małgorzata Talaga-Duma

inż. Dorota Olanin-Reszka