Edukacja 2.0

Rabat nawet do 40% na kolejny kierunek

Sprawdź

inż. Dorota Olanin-Reszka

Dietetyka

Inżynier technologii żywności i żywienia człowieka, absolwentka następujących studiów podyplomowych: Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne, Żywienie a zdrowie oraz Psychodietetyka. Doświadczona dietetyk, pracowała w jednostkach żywienia w Polsce i za granicą. Ukończyła liczne kursy dotyczące organizacji i planowania. Jest autorką wielu szkoleń, poruszających m.in. tematykę technologii gastronomicznej, technik kulinarnych, zasad żywienia człowieka i poradnictwa dietetycznego. Swoje dydaktyczne doświadczenie zdobywała, prowadząc warsztaty kulinarne, pełniąc funkcję menadżera oraz będąc prelegentką na różnorakich sympozjach. Posiada liczne certyfikaty potwierdzające kwalifikacje oraz jakość świadczonych usług w gabinetach dietetycznych.

Zobacz innych wykładowców

prof. dr hab. Monika Bronkowska

Profesor nauk rolniczych w dyscyplinie Technologia żywności i żywienia. Przewodnicząca wrocławskiego oddziału Polskiego Towarzystwa Dietetyki.

dr hab. Barbara Krzysztofik

Doktor habilitowany nauk rolniczych. Specjalistka w zakresie agrotechniki, przechowalnictwa i suszarnictwa oraz bezpieczeństwa i jakości żywności.

Monika Michalak

Dietetyczka kliniczna, psychodietetyczka i trenerka personalna.

dr Adam Adamek

Doktor nauk biologicznych w zakresie biologii medycznej. Doradca psychodietetyczny, trener mentalny i promotor zdrowia.

dr Monika Beszczyńska-Padło

Doktor nauk biologicznych. Prowadząca zajęcia dydaktyczne z obszaru biologii, chemii i fizyki.

dr Anna Broniecka

Doktor nauk rolniczych w zakresie technologii żywności i żywienia, inżynier technologii żywności i żywienia człowieka. Nauczyciel przedmiotów zawodowych w zakresie organizacji usług gastronomicznych i hotelarstwa.

dr Ewa Chojnowska

Doktor nauk rolniczych w zakresie technologii żywności i żywienia człowieka - specjalność: żywienie człowieka. Wykładowczyni akademicka, dietetyk i trenerka.

dr Anna Fabisiak

Doktor nauk rolniczych w dziedzinie technologii żywności i żywienia. Specjalistka w zakresie dietetyki, żywienia człowieka i bezpieczeństwa żywności oraz planowania diet i technologii gastronomicznej.

dr Małgorzata Jamka

dr Marta Lewandowicz-Umyszkiewicz

dr Patrycja Maniukiewicz-Caban

dr Agnieszka Przyszlak

dr Dagmara Woźniak

mgr inż. Mariola Chicewicz-Natanek

mgr inż. Joanna Markowska

mgr inż. Marta Wójtowicz

mgr Joanna Dudek

mgr Katarzyna Gładyś

mgr Natalia Gut

mgr Ewelina Klepczyńska

mgr Justyna Mizera

mgr Anna Rychter

mgr Paweł Szewczyk

mgr Małgorzata Talaga-Duma