inż. Dorota Olanin-Reszka

Dietetyka

Inżynier technologii żywności i żywienia człowieka, absolwentka następujących studiów podyplomowych: Poradnictwo żywieniowe i dietetyczne, Żywienie a zdrowie oraz Psychodietetyka. Doświadczona dietetyk, pracowała w jednostkach żywienia w Polsce i za granicą. Ukończyła liczne kursy dotyczące organizacji i planowania. Jest autorką wielu szkoleń, poruszających m.in. tematykę technologii gastronomicznej, technik kulinarnych, zasad żywienia człowieka i poradnictwa dietetycznego. Swoje dydaktyczne doświadczenie zdobywała, prowadząc warsztaty kulinarne, pełniąc funkcję menadżera oraz będąc prelegentką na różnorakich sympozjach. Posiada liczne certyfikaty potwierdzające kwalifikacje oraz jakość świadczonych usług w gabinetach dietetycznych.

Zobacz innych wykładowców

mgr Justyna Mizera

dr hab. Barbara Krzysztofik

Doktor habilitowany nauk rolniczych. Specjalistka w zakresie agrotechniki, przechowalnictwa i suszarnictwa oraz bezpieczeństwa i jakości żywności.

mgr inż. Joanna Markowska

mgr Ewelina Klepczyńska

dr Adam Adamek

dr Monika Beszczyńska-Padło

dr Anna Broniecka

dr Ewa Chojnowska

dr Anna Fabisiak

dr Małgorzata Jamka

dr Patrycja Maniukiewicz-Caban

dr Agnieszka Przyszlak

dr Dagmara Woźniak

mgr inż. Marta Wójtowicz

mgr Joanna Dudek

mgr Katarzyna Gładyś

mgr Anna Rychter

mgr Małgorzata Talaga-Duma