mgr Anna Rychter

Dietetyka

Doktorantka w Katedrze i Klinice Gastroenterologii, Dietetyki i Chorób Wewnętrznych, magister dietetyki, absolwentka Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu. Wykładowczyni akademicka i specjalista w dziedzinie żywienia. Właścicielka kliniki dietetycznej. Oprócz wykładów na uczelni wyższej prowadziła warsztaty oraz szkolenia skierowane zarówno do osób prywatnych, jak i firm czy szkół. Ma bogate doświadczenie i wiedze w zakresie dietetyki, również w pracy z lekarzami i pacjentami. Odbyła staż w poradni metabolicznej przy Szpitalu im. Heliodora Święcickiego w Poznaniu. Jest autorką licznych artykułów oraz publikacji naukowych. Czynnie uczestniczyła w wielu konferencjach naukowych.

Zobacz innych wykładowców

dr Adam Adamek

dr Monika Beszczyńska-Padło

dr Anna Broniecka

dr Ewa Chojnowska

dr Anna Fabisiak

dr Małgorzata Jamka

dr Patrycja Maniukiewicz-Caban

dr Agnieszka Przyszlak

dr Dagmara Woźniak

mgr inż. Marta Wójtowicz

mgr Joanna Dudek

mgr Katarzyna Gładyś

mgr Małgorzata Talaga-Duma