Edukacja 2.0

Rabat nawet do 40% na kolejny kierunek

Sprawdź

mgr Małgorzata Talaga-Duma

Dietetyka

Magister biologii stosowanej, absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu oraz studiów podyplomowych z psychopedagogiki na Wyższej Szkole Psychologii Społecznej. Dietetyk i dydaktyk z rozległym doświadczeniem. Współpracowała z Instytutem Psychodietetyki, w zakresie prowadzenia konsultacji i szkoleń dot. żywienia i psychologii jedzenia dla osób dorosłych i dzieci. Wykładowczyni akademicka z dziedziny psychodietetyki. Brała udział w licznych ogólnopolskich projektach dotyczących żywienia, w tym w projekcie finansowanym z Wydziału Ministerstwa Zdrowia. Absolwentka wielu szkoleń, autorka wykładów i warsztatów dotyczących m.in. żywienia oraz artykułów naukowych dla wielu redakcji i periodyków.

Zobacz innych wykładowców

prof. dr hab. Monika Bronkowska

Profesor nauk rolniczych w dyscyplinie Technologia żywności i żywienia. Przewodnicząca wrocławskiego oddziału Polskiego Towarzystwa Dietetyki.

dr hab. Barbara Krzysztofik

Doktor habilitowany nauk rolniczych. Specjalistka w zakresie agrotechniki, przechowalnictwa i suszarnictwa oraz bezpieczeństwa i jakości żywności.

Monika Michalak

Dietetyczka kliniczna, psychodietetyczka i trenerka personalna.

dr Adam Adamek

Doktor nauk biologicznych w zakresie biologii medycznej. Doradca psychodietetyczny, trener mentalny i promotor zdrowia.

dr Monika Beszczyńska-Padło

Doktor nauk biologicznych. Prowadząca zajęcia dydaktyczne z obszaru biologii, chemii i fizyki.

dr Anna Broniecka

Doktor nauk rolniczych w zakresie technologii żywności i żywienia, inżynier technologii żywności i żywienia człowieka. Nauczyciel przedmiotów zawodowych w zakresie organizacji usług gastronomicznych i hotelarstwa.

dr Ewa Chojnowska

Doktor nauk rolniczych w zakresie technologii żywności i żywienia człowieka - specjalność: żywienie człowieka. Wykładowczyni akademicka, dietetyk i trenerka.

dr Anna Fabisiak

Doktor nauk rolniczych w dziedzinie technologii żywności i żywienia. Specjalistka w zakresie dietetyki, żywienia człowieka i bezpieczeństwa żywności oraz planowania diet i technologii gastronomicznej.

dr Małgorzata Jamka

dr Marta Lewandowicz-Umyszkiewicz

dr Patrycja Maniukiewicz-Caban

dr Agnieszka Przyszlak

dr Dagmara Woźniak

mgr inż. Mariola Chicewicz-Natanek

mgr inż. Joanna Markowska

mgr inż. Marta Wójtowicz

mgr Joanna Dudek

mgr Katarzyna Gładyś

mgr Natalia Gut

mgr Ewelina Klepczyńska

mgr Justyna Mizera

inż. Dorota Olanin-Reszka

mgr Anna Rychter

mgr Paweł Szewczyk