mgr Paweł Szewczyk

Dietetyka

Doktorant nauk medycznych, magister dietetyki, absolwent Uniwersytetu Medycznego im. Piastów Śląskich we Wrocławiu. Wykładowca akademicki, redaktor naukowy i merytoryczny, szkoleniowiec i dietetyk. Specjalista w zakresie dietetyki, trener personalny oraz dietetyk sportowy. Współpracował z licznymi portalami i magazynami traktującymi o tematyce zdrowotnej. Ukończył ponad 30 kursów, warsztatów, obozów i szkoleń z zakresu żywienia, suplementacji i aktywności fizycznej. Autor kilkuset specjalistycznych tekstów o tematyce żywieniowej i suplementacyjnej, publikowanych w prasie naukowej, popularnej i na portalach branżowych.

Zobacz innych wykładowców

mgr Natalia Gut

prof. dr hab. Monika Bronkowska

Profesor nauk rolniczych w dyscyplinie Technologia żywności i żywienia. Przewodnicząca wrocławskiego oddziału Polskiego Towarzystwa Dietetyki.

Monika Michalak

Dietetyczka kliniczna, psychodietetyczka i trenerka personalna.

dr hab. Barbara Krzysztofik

Doktor habilitowany nauk rolniczych. Specjalistka w zakresie agrotechniki, przechowalnictwa i suszarnictwa oraz bezpieczeństwa i jakości żywności.

dr Adam Adamek

dr Monika Beszczyńska-Padło

dr Anna Broniecka

dr Ewa Chojnowska

dr Anna Fabisiak

dr Małgorzata Jamka

dr Marta Lewandowicz-Umyszkiewicz

dr Patrycja Maniukiewicz-Caban

dr Agnieszka Przyszlak

dr Dagmara Woźniak

mgr inż. Mariola Chicewicz-Natanek

mgr inż. Joanna Markowska

mgr inż. Marta Wójtowicz

mgr Joanna Dudek

mgr Katarzyna Gładyś

mgr Ewelina Klepczyńska

mgr Justyna Mizera

mgr Anna Rychter

mgr Małgorzata Talaga-Duma

inż. Dorota Olanin-Reszka