mgr inż. Joanna Markowska

Dietetyka

Magister inżynier technologii żywności i żywienia człowieka, absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Doświadczona dydaktyk, psychodietetyk, technik żywności oraz doradca w kwestii żywienia. Od 12 lat pracuje jako dietetyk i edukator żywieniowy. Prowadzi szkolenia zarówno dla dużych firm i licznych grup słuchaczy, jak również w przedszkolach i żłobkach oraz dla kameralnej liczby osób. Wykładała na uczelni wyższej, prowadząc ćwiczenia i wykłady z przedmiotów specjalizacyjnych. Brała czynny udział w konferencjach naukowych, jest autorką publikacji oraz artykułów w periodykach naukowych. Stworzyła również autorski cykl szkoleń.

Zobacz innych wykładowców

mgr Justyna Mizera

dr hab. Barbara Krzysztofik

Doktor habilitowany nauk rolniczych. Specjalistka w zakresie agrotechniki, przechowalnictwa i suszarnictwa oraz bezpieczeństwa i jakości żywności.

inż. Dorota Olanin-Reszka

mgr Ewelina Klepczyńska

dr Adam Adamek

dr Monika Beszczyńska-Padło

dr Anna Broniecka

dr Ewa Chojnowska

dr Anna Fabisiak

dr Małgorzata Jamka

dr Patrycja Maniukiewicz-Caban

dr Agnieszka Przyszlak

dr Dagmara Woźniak

mgr inż. Marta Wójtowicz

mgr Joanna Dudek

mgr Katarzyna Gładyś

mgr Anna Rychter

mgr Małgorzata Talaga-Duma