mgr inż. Mariola Chicewicz-Natanek

Dietetyka

Magister inżynier żywienia człowieka z dietetyką, absolwentka Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie oraz studiów podyplomowych na kierunkach: żywienie i suplementacja osób aktywnych fizycznie i psychodietetyka. Dydaktyk i aktywna dietetyk o bogatym doświadczeniu zawodowym. Współpracowała z licznymi jednostkami w charakterze poradnictwa dietetycznego. Jest autorką szkoleń w zakresie żywienia, w tym warsztatów dla seniorów i dietocoachingu. Prowadziła kurs Dietetyka i odchudzanie I i II stopnia. Posiada wiele certyfikatów potwierdzających kwalifikacje uzyskane w ramach licznych kursów, w tym kurs I stopnia Analiza pierwiastkowa włosów - podstawy biochemiczne i fizjologiczne oraz II stopnia Diagnostyka stanu odżywienia człowieka.

Zobacz innych wykładowców

mgr Paweł Szewczyk

mgr Natalia Gut

prof. dr hab. Monika Bronkowska

Profesor nauk rolniczych w dyscyplinie Technologia żywności i żywienia. Przewodnicząca wrocławskiego oddziału Polskiego Towarzystwa Dietetyki.

Monika Michalak

Dietetyczka kliniczna, psychodietetyczka i trenerka personalna.

dr hab. Barbara Krzysztofik

Doktor habilitowany nauk rolniczych. Specjalistka w zakresie agrotechniki, przechowalnictwa i suszarnictwa oraz bezpieczeństwa i jakości żywności.

dr Adam Adamek

dr Monika Beszczyńska-Padło

dr Anna Broniecka

dr Ewa Chojnowska

dr Anna Fabisiak

dr Małgorzata Jamka

dr Marta Lewandowicz-Umyszkiewicz

dr Patrycja Maniukiewicz-Caban

dr Agnieszka Przyszlak

dr Dagmara Woźniak

mgr inż. Joanna Markowska

mgr inż. Marta Wójtowicz

mgr Joanna Dudek

mgr Katarzyna Gładyś

mgr Ewelina Klepczyńska

mgr Justyna Mizera

mgr Anna Rychter

mgr Małgorzata Talaga-Duma

inż. Dorota Olanin-Reszka