dr Dagmara Woźniak

Dietetyka

Doktor w dziedzinie nauk medycznych i nauk o zdrowiu, absolwentka studiów magisterskich z zakresu dietetyki na Wydziale Lekarskim Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu, a także studiów podyplomowych na kierunku Zarządzanie jakością na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu. Certyfikowany Asystent Systemu Zarządzania Jakością (PCBC), Audytor Wewnętrzny Systemów Zarządzania Jakością i HACCP, członkini Polskiego Towarzystwa Gastroenterologii, Hepatologii i Żywienia Dzieci. Doświadczenie zawodowe zdobywała między innymi jako edukatorka żywieniowa w Wolontariacie Wielkopolskim, dietetyczka w Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Poznaniu oraz na Oddziale Klinicznym Gastroenterologii, Chorób Metabolicznych, Wewnętrznych i Dietetyki Szpitala Klinicznego im. Heliodora Święcickiego w Poznaniu. Aktywna uczestniczka licznych szkoleń, warsztatów i krajowych oraz zagranicznych konferencji medycznych, autorka publikacji naukowych.

Zobacz innych wykładowców

prof. dr hab. Monika Bronkowska

Profesor nauk rolniczych w dyscyplinie Technologia żywności i żywienia. Przewodnicząca wrocławskiego oddziału Polskiego Towarzystwa Dietetyki.

Monika Michalak

Dietetyczka kliniczna, psychodietetyczka i trenerka personalna.

dr hab. Barbara Krzysztofik

Doktor habilitowany nauk rolniczych. Specjalistka w zakresie agrotechniki, przechowalnictwa i suszarnictwa oraz bezpieczeństwa i jakości żywności.

dr Adam Adamek

Doktor nauk biologicznych w zakresie biologii medycznej. Doradca psychodietetyczny, trener mentalny i promotor zdrowia.

dr Monika Beszczyńska-Padło

Doktor nauk biologicznych. Prowadząca zajęcia dydaktyczne z obszaru biologii, chemii i fizyki.

dr Anna Broniecka

Doktor nauk rolniczych w zakresie technologii żywności i żywienia, inżynier technologii żywności i żywienia człowieka. Nauczyciel przedmiotów zawodowych w zakresie organizacji usług gastronomicznych i hotelarstwa.

dr Ewa Chojnowska

Doktor nauk rolniczych w zakresie technologii żywności i żywienia człowieka - specjalność: żywienie człowieka. Wykładowczyni akademicka, dietetyk i trenerka.

dr Anna Fabisiak

dr Małgorzata Jamka

dr Marta Lewandowicz-Umyszkiewicz

dr Patrycja Maniukiewicz-Caban

dr Agnieszka Przyszlak

mgr inż. Mariola Chicewicz-Natanek

mgr inż. Joanna Markowska

mgr inż. Marta Wójtowicz

mgr Joanna Dudek

mgr Katarzyna Gładyś

mgr Ewelina Klepczyńska

mgr Justyna Mizera

mgr Paweł Szewczyk

mgr Anna Rychter

mgr Małgorzata Talaga-Duma

mgr Natalia Gut

inż. Dorota Olanin-Reszka