dr Dagmara Woźniak

Dietetyka

Doktor w dziedzinie nauk medycznych i nauk o zdrowiu, absolwentka studiów magisterskich z zakresu dietetyki na Wydziale Lekarskim Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu, a także studiów podyplomowych na kierunku Zarządzanie jakością na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu. Certyfikowany Asystent Systemu Zarządzania Jakością (PCBC), Audytor Wewnętrzny Systemów Zarządzania Jakością i HACCP, członkini Polskiego Towarzystwa Gastroenterologii, Hepatologii i Żywienia Dzieci. Doświadczenie zawodowe zdobywała między innymi jako edukatorka żywieniowa w Wolontariacie Wielkopolskim, dietetyczka w Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Poznaniu oraz na Oddziale Klinicznym Gastroenterologii, Chorób Metabolicznych, Wewnętrznych i Dietetyki Szpitala Klinicznego im. Heliodora Święcickiego w Poznaniu. Aktywna uczestniczka licznych szkoleń, warsztatów i krajowych oraz zagranicznych konferencji medycznych, autorka publikacji naukowych.

Zobacz innych wykładowców

dr Adam Adamek

dr Monika Beszczyńska-Padło

dr Anna Broniecka

dr Ewa Chojnowska

dr Anna Fabisiak

dr Małgorzata Jamka

dr Patrycja Maniukiewicz-Caban

dr Agnieszka Przyszlak

mgr inż. Marta Wójtowicz

mgr Joanna Dudek

mgr Katarzyna Gładyś

mgr Anna Rychter

mgr Małgorzata Talaga-Duma