dr Anna Fabisiak

Dietetyka

Absolwentka Wydziału Technologii Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu (wcześniej: Akademii Rolniczej) oraz Katedry Inżynierii i Organizacji Produkcji Wydziału Nauk o Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, gdzie uzyskała tytuł doktora. Doświadczenie zawodowe zdobywała m.in. jako starsza technolog oraz adiunkt w Instytucie Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie oraz nauczycielka akademicka i szkolna. Promotorka prac magisterskich i licencjackich, autorka 40 prac naukowych. Aktywna uczestniczka i prelegentka konferencji naukowych. Swoją wiedzę pogłębia na licznych szkoleniach zawodowych.

Zobacz innych wykładowców

dr Adam Adamek

dr Monika Beszczyńska-Padło

dr Anna Broniecka

dr Ewa Chojnowska

dr Małgorzata Jamka

dr Patrycja Maniukiewicz-Caban

dr Agnieszka Przyszlak

dr Dagmara Woźniak

mgr inż. Marta Wójtowicz

mgr Joanna Dudek

mgr Katarzyna Gładyś

mgr Anna Rychter

mgr Małgorzata Talaga-Duma