dr Marta Lewandowicz-Umyszkiewicz

Dietetyka

Doktor nauk medycznych oraz nauk o zdrowiu, absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu oraz Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu. Wykładowczyni akademicka, aktywna dietetyk oraz asystent z obowiązkiem dydaktycznym w Katedrze i Klinice Medycyny Paliatywnej, redaktor pism naukowych. Brała udział w licznych renomowanych projektach, współpracując między innymi z Ministerstwem Zdrowia czy Uniwersytetem Przyrodniczym. Uczestniczyła w licznych konferencjach o tematyce zdrowotnej, koordynowała wiele przedsięwzięć, w tym współdziałając z m.in. Hospicjum Domowym. Jej kwalifikacje dydaktyczno-zawodowe potwierdzają działania w projektach polskich oraz zagranicznych.

Zobacz innych wykładowców

mgr Paweł Szewczyk

mgr Natalia Gut

prof. dr hab. Monika Bronkowska

Profesor nauk rolniczych w dyscyplinie Technologia żywności i żywienia. Przewodnicząca wrocławskiego oddziału Polskiego Towarzystwa Dietetyki.

Monika Michalak

Dietetyczka kliniczna, psychodietetyczka i trenerka personalna.

dr hab. Barbara Krzysztofik

Doktor habilitowany nauk rolniczych. Specjalistka w zakresie agrotechniki, przechowalnictwa i suszarnictwa oraz bezpieczeństwa i jakości żywności.

dr Adam Adamek

dr Monika Beszczyńska-Padło

dr Anna Broniecka

dr Ewa Chojnowska

dr Anna Fabisiak

dr Małgorzata Jamka

dr Patrycja Maniukiewicz-Caban

dr Agnieszka Przyszlak

dr Dagmara Woźniak

mgr inż. Mariola Chicewicz-Natanek

mgr inż. Joanna Markowska

mgr inż. Marta Wójtowicz

mgr Joanna Dudek

mgr Katarzyna Gładyś

mgr Ewelina Klepczyńska

mgr Justyna Mizera

mgr Anna Rychter

mgr Małgorzata Talaga-Duma

inż. Dorota Olanin-Reszka