dr Anna Broniecka

Dietetyka

Doktor nauk rolniczych w zakresie technologii żywności i żywienia, inżynier technologii żywności i żywienia człowieka oraz absolwentka studiów podyplomowych. Nauczyciel przedmiotów zawodowych w zakresie organizacji usług gastronomicznych i hotelarstwa. Absolwentka Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. Jest wykładowczynią akademicką z bogatym doświadczeniem zawodowym w zakresie dietetyki, żywienia człowieka oraz bezpieczeństwa żywności i żywienia. Brała udział w licznych konferencjach w Polsce i na świecie. Jest autorką wielu publikacji dotyczących nawyków żywieniowych, biotechnologii żywności czy medycyny sportowej. Ukończyła wiele kursów dotyczących psychodietetyki oraz komunikacji interpersonalnej. Swoje dydaktyczne doświadczenie zdobywała, m.in. współpracując z Akademią Wychowania Fizycznego.

Zobacz innych wykładowców

dr Adam Adamek

dr Monika Beszczyńska-Padło

dr Ewa Chojnowska

dr Anna Fabisiak

dr Małgorzata Jamka

dr Patrycja Maniukiewicz-Caban

dr Agnieszka Przyszlak

dr Dagmara Woźniak

mgr inż. Marta Wójtowicz

mgr Joanna Dudek

mgr Katarzyna Gładyś

mgr Anna Rychter

mgr Małgorzata Talaga-Duma